NIEUWS

De kaartverkoop is gestart!

Op 22 mei is de kaartverkoop van start gegaan via de website van Zeeland theaters. We gaan 3 shows op de planken zetten in 2 dagen, dus let op: dat zijn 2 shows op 1 dag! 

Voor iedereen zit er wel wat tussen, met twee avondshows en een matinee voorstelling hopen we veel van jullie terug te zien in de zaal! 

En wie weet ontmoet je de cast ook nog!

Kaartverkoop!


Bijna weer een jaar om!
Dit jaar hebben wij keihard gewerkt aan het opzetten van onze komende musical The Wiz!


Om de week wisselden we van disciplines. De ene week repeteerden we de muziek, dit tot voorkort met onze vorige dirigent Christian, de andere week werkten we ons in het zweet in de dansrepetities van Ilse en de toneel repetities van Herbert.

Inmiddels zijn we zover dat we druk bezig zijn met de shows door te lopen van voor tot achter, te testen of bepaalde dansen goed combineren met het toneel, de zang te verweven in de dansnummers en te kijken of de kostuums werken voor alle rollen. 

Ook hebben we onze eerste officiële theater repetitie gehad. Hier konden we even goed kijken of de show past met wat we kunnen gaan neerzetten. Hierbij denken we aan de technische dingen zoals, hoeveel van het podium kunnen we gebruiken, wat voor decor gaan we neerzetten, hoe gaan we het stuk belichten en wat al nog niet meer. Ook hebben we hier kunnen testen of de kostuums uitkomen en of de grime past in het totaal plaatje van The Wiz!

Ben je benieuwd naar wat sfeerbeelden? Deze vind je bij de pagina van The Wiz! Hier kan je ook onze hoofdrolspelers ontmoeten!

Op de rest van de rolverdeling moeten jullie nog even wachten, al kunnen we jullie wel verwijzen naar een sneak-peak op onze facebookpagina!

Wij hebben in ieder geval allemaal nogsteeds ONTZETTEND veel zin in de komende maanden, en we hopen jullie natuulijk allemaal te zien in de zaal bij de opvoering van The WIZ!

 Rolverdeling is bekend!

Ben jij ook zo benieuwd wie nou welke rol gaat spelen? Of wil jij graag een sneak-preview van jouw favoriete karakter? 

Ga dan snel naar De Wiz en klik op Rolverdeling om te ontdekken wie we gaan spelen!


 Nieuwe oude Dirigent!

Een nieuwtje verpakt in twee emoties. 

Christian heeft sinds maart vorig jaar met veel plezier met ons samengewerkt. We hebben een zeer leuke en goede ervaring gehad, maar toch konden we met elkaar de goede (gele) weg niet vinden om deze muziek helemaal te laten werken. 

Vandaar dat wij hier aankondigen dat we verder gaan met een nieuwe, maar toch oude vertrouwde dirigent! Flavio, welkom terug! Jij kent ons natuurlijk door en door en zag wel een uitdaging om ons verder klaar te stomen voor de komende productie!


Bijna Vakantietijd!

De zomervakantie is in aantocht, maar Papillon gaat keihard door! Naast alle repetities die nog gaan komen voor de vakantie van start gaat, hebben we ook het besluit genomen een paar keer samen te komen in de zomervakantie. 

Zo houden we onszelf up-to-date en krijgen jullie in oktober een Oztastische Show!


Middelburg VÓLkoren.

Helaas zal onze musicalgroep dit jaar niet te zien zijn op VÓLkoren. Ons repetitieschema zat zo vol dat we dit jaar moeten overslaan!

Toi, toi, toi aan alle andere koren deze dagen en geniet! 
 
 
E-mailen
Instagram