Ook lid worden?


Het HOGE woord is eruit en onze volgende productie is gekozen! We hebben na lang overleg en veel opties gekozen voor Willem van Oranje!


Een spannende musical over de Vader des Vaderlands, Willem van Oranje. Hij die de start van de 80 jarige oorlog uitlokt met vroegere vriend Koning Filips II, een musical met moord en verraad!


Papillon brengt in maart 2025 Willem van Oranje naar de Zeeuwse podia! Heb je ons gezien bij the Wiz, lijkt de musical je wat of wil je je eindelijk aansluiten omdat het tijd wordt dat je op een podium komt? 


Meld je dan nu aan en vul het formulier in! 


Rolverdeling.


Zaterdag 18 November hebben de audities plaatsgevonden voor Willem van Oranje. Het was een succesvolle dag en we hebben allemaal genoten.


In het nieuwe jaar wordt de rolverdeling bekend gemaakt hier op de site en op de socials. Hou het dus in de gaten!

Verdrietig Nieuws.


Helaas komen wij met een verdrietig bericht. Met grote verslagenheid hebben wij afgelopen weekend kennis genomen van het plotselinge overlijden van onze regisseur.

Wij zullen met een grote glimlach aan hem terugdenken en zijn dankbaar dat we een paar hele mooie shows met hem hebben mogen maken.

De familie en vrienden van Herbert wensen wij alle sterkte toe in deze moeilijke periode.
De show zit erop.
Afgelopen 27 & 28 Oktober hebben wij enorm mogen schitteren tijdens onze musical, The Wiz.

Na maandenlang keihard werken, repeteren en behind-the-scenes werk stonden we eindelijk in de Schouwburg in Middelburg.


We hebben met volle teugen genoten, zowel van leuk en veel publiek, als het neerzetten van een te gekke show.Lees hier de te gekke recensie van onze show nog terug. Met dank aan Hans Puik! 
E-mailen
Instagram