De Mezzo Sopranen.
Floortje.


Mijn naam is Floortje. Ik ben 19 jaar en hiermee ook de jongste van de groep. Ik zit bij de musicalgroep sinds maart 2019.

Toen een van mijn vrienden mij een flyer doorstuurde van Papillon die op zoek waren naar nieuwe leden voor de volgende musical, heb ik direct aan mijn moeder gevraagd of ik auditie mocht doen.

Dit betekent ook dat Liefs uit Londen mijn eerste (en favoriete) show was. Ik heb zelfs een dubbelrol gehad! En ik ben er achter gekomen dat dansen op hakken best lastig is!

Ik heb het dus al 3 jaar enorm naar mijn zin. Papillon is mijn tweede familie geworden en ik kan niet wachten op de volgende shows!

Sandra.


Mijn naam is Sandra en ik ben 23 jaar. Sinds oktober 2021 ben ik officieel lid van de groep! Ik heb tot nu toe alleen nog maar het optreden op Volkoren meegemaakt, maar dat was wel echt ont-zettend gaaf om te doen.

Ik ben bij de groep gekomen door een collega die al lid was. Hij vond het wel wat voor mij en haalde mij over om naar een workshop-avond te gaan. Daar leerde ik de groep kennen en ik voelde mij al gelijk op mijn plek.
Een week later was ik officieel lid geworden.

Ik kijk altijd uit naar de avonden waarop wij bij elkaar komen. Er wordt hard gewerkt maar vooral ook erg veel gelachen.


Dryske.

Hoi ik ben Dryske.

Sinds 2019 ben ik  lid van Musicalvereniging Papillon. Ik heb meegedaan met de zelfgescheven musical Liefs uit Londen. 

Vanwege Corona hebben we helaas nog geen nieuwe productie neer kunnen zetten. Maar dit mag de pret niet drukken! We zijn gewoon doorgegaan met repeteren. De zangrepetities worden gegeven door Christian, een zeer professioneel, motiverende en toegankelijke dirigent. Daarnaast hebben we een ontzettend goede en gedreven regisseur Herbert, die met veel passie acteerlessen geeft. En tenslotte natuurlijk Ilse, onze choreograaf. Zij maakt dansen voor iedereen toegankelijk en zet telkens iets moois neer.


Ik kijk uit naar onze volgende productie, De Wiz. Een fantastische musical die we in de grote theaters zullen uitvoeren.


Maar de grootste reden dat ik lid ben van Musicalvereniging Papillon is toch echt onze groep. Iedereen is gelijk, iedereen hoort erbij en onze mentaliteit is in 1 woord 'Samen'.

Kim.

Hallo,  ik ben Kim.

Toen ik 10 jaar geleden vanuit Brabant naar Goes verhuisde wilde ik graag iets met zingen gaan doen.


Op Google kwam ik al snel musicalgroep Papillon tegen en wat is er nou leuker dan zingen te combineren met musical?!
Bij de eerste repetitie voelde ik me meteen thuis. Wat een leuke en positieve groep.


De meest bijzondere productie die ik tot nu toe heb meegedaan is de dinershow. Dit was tevens ook mij eerste productie.


Ook de optredens op Middelburg Volkoren zijn super om te doen.
Ieder optreden brengt spanning met zich mee en toch is het altijd genieten met de hele groep!

Theresa.

Mijn naam is Theresa.

En sinds september 2014 ben ik lid van de Musicalgroep. Ik was verhuisd van Apeldoorn naar Middelburg.


En wat kwam ik in een leuke groep mensen terecht. Zingen deed ik al en dansen ook in verschillende vormen.
Nu kwam alles bij elkaar en leer ik ook nog acteren.


Optreden in een kleine theater/muziekzaal vind ik het leukste vanwege de interactie.

Hierdoor is ook mijn favoriete optreden die ik zelf heb meegedaan de productie Flessenpost! We traden op te midden van alle mensen en waren allemaal dicht bij elkaar. Heerlijk knus maar toch spannend en intens!


 
 
 
E-mailen
Instagram