De Alten.

Esther.

Tijdens mijn studie in Nijmegen zong ik bij een popkoor en speelde ik toneel bij een studentenvereniging.

Toen ik voor de liefde weer terug ben verhuisd naar Middelburg dacht ik, waarom zou ik deze twee hobby's niet combineren?

En zo ben ik in oktober 2015 lid geworden van Papillon. Een prachtige vereniging waar ik helemaal mijn ei in kwijt kan. 

Het is ontzettend leuk om onderdeel uit te mogen maken van deze gezellige en gedreven groep mensen.

Op naar nog vele mooie shows! 

 

Leila.

Ik ben Leila. Via Ilse ben ik bij Papillon terechtgekomen. En ik heb er nog geen seconde spijt van. Het combineert alles waar ik van hou; zang, dans en toneel. Daarnaast is het ook nog eens een hele gezellige groep, vol met lieve mensen.

Van kleins af aan was ik altijd al bezig met zingen (lees playbacken), dansen en verkleden. Ik ben begonnen met klassiek ballet, jazz ballet en daarna ook tapdansen.

Een aantal jaren terug heb ik ook meegewerkt aan producties van 2 korte Zeeuwse films. Zowel als actrice als achter de schermen. Een super leuke ervaring. Later heb ik de overstap gemaakt naar theater en heb ik in een aantal toneelstukken gespeeld. 

The Wiz wordt mijn eerste musical. Heel erg spannend! Maar dan kan ik zingen op het podium ook van mijn bucketlist afstrepen!

Manette.

 De wondere wereld van Papillon.

Mijn naam is Manette en al 19 jaar zing, dans en speel ik toneel bij deze gezellige groep. Ondertussen heb ik dan ook al met 10 producties meegedaan.

“It's all musical” in 2004, was de eerste musical waar ik aan mee deed. Deze werd maar één keer gespeeld in de schouwburg. Van latere producties werden meerdere voorstellingen gegeven, waarvan de meeste in “Het Spiegeltheater”.

De productie van de dinnershow “Flessenpost” in strandpaviljoen Brooklyn Beach in Domburg was voor mij wel de meest bijzondere voorstelling.

 

 

 


 

Nadine.


Hi, ik ben Nadine.
Begin 2019 zag ik een oproep op facebook voorbijkomen voor audities bij de musicalgroep in Middelburg. ‘Zo dichtbij?’ En ‘Oh, audities.. dat lukt me toch nooit.’ 

Een greep uit de gedachtes die direct in mij opkwamen.
Zonder actie te ondernemen scrolde ik weer verder, maar mijn interesse was gewekt. Dagen lang bleef het in mijn hoofd rondspoken tot ik uiteindelijk besloot het toch maar gewoon te proberen. 

Best choice ever made!
‘Liefs uit Londen’ was de eerste productie en tevens de enige waar ik tot nu toe aan mee deed. Een hele bijzondere eerste show, ik voelde me als een vogel zo vrij op het podium! Dit is waar ik hoor, dit is wat ik het liefste doe.

Samen met mijn musicalfamilie een prachtige productie neerzetten, dat is waar wij iedere week hard maar met heel veel plezier voor repeteren! Ik zou het voor geen goud willen missen.


Aurora.


Hallo allemaal! Ik ben Aurora en ik ben ondertussen al een aantal jaartjes lid van deze musicalgroep. 

Ik ben bij deze groep gekomen om wat meer uit mijn schulp te kruipen en omdat ik zingen, dansen en acteren heel erg leuk vind om te doen.

Met alle leuke mensen in de groep is dat helemaal goed gekomen!

Ik heb ontzettend veel zin om weer met z'n allen een spetterende show neer te zetten in het theater en ik hoop jullie natuurlijk allemaal te zien.

Kom je mij bewonderen?

Colette.

Als klein meisje werd het al vaak tegen mij gezegd dit kind heeft gevoel voor drama. Op de middelbare school was ik vaak te vinden in het muziek lokaal om te zingen met mijn vriendinnen. Toen ik voor het eerst naar een echte musical ging wist ik het zeker, dit wil ik ook!

Maar dan wordt je ouder en komen er onzekerheden naar voren en gaat die droom aan je voorbij. Wel heb ik in Engeland op de universiteit nog bij de glee-club gezeten. Maar eenmaal terug in Nederland ging muziek weer naar de achtergrond. 

Tot het moment dat ik zag dat er audities waren voor de musical The Wiz. Ineens kreeg ik weer dat gevoel van toen ik mijn eerste musical zag: dit wil ik doen!

Tijdens de repetities ben ik erachter gekomen dat ik niet alleen het zingen weer hervonden heb, maar ook mijn dans en spel een ontwikkeling doormaken. Hoe gaaf is dat?!

Ik zie jullie vanaf het podium!
Op naar een knallende show!

 

Kitty.
“Kom je een keer kijken naar een optreden van Papillon?” vroegen ze me. Dat wilde ik wel en ondertussen ben ik nu zes jaar lid. Ik vind het heerlijk; toneelspelen, dansen en zingen met een gezellige groep mensen.

Ik geniet er intens van: even in een ander kruipen, weg van de realiteit. Een monoloog houden in mijn uppie op het podium, dansen in een duivelspak of als barvrouw over het podium rennen. Van de eerste zin leren zingen naar de puntjes op de i zetten tijdens een generale repetitie tot aan de zenuwen voor de shows. Ja, die zijn er nog steeds..

Welke show op mij het meeste indruk heeft gemaakt is Liefs uit Londen. Heel eerlijk…niet om de musical zelf…maar omdat die mij in het echte leven liefde heeft gebracht!

Maar de eerste show waarin ik mee heb mogen doen heeft mij op een heel ander vlak indruk gemaakt. Het feit dat ik niet gillend van de zenuwen achter de coulissen weg ben gerend. Ik... op een podium..! Ik hoop er nog vaak te mogen staan!!

 

 
 
 
E-mailen
Instagram