De Heren (Tenoren en Bassen).


Vincent. Tenor.

Hoi, mijn naam is Vincent en zit nu alweer een paar jaar bij Papillon. 

Ik ben begonnen in de productie: 'Opzoek naar de act'. Hierin speelde ik de vlinderprins. een leuke eerste rol. Ook beleefde ik in deze show mijn eerste solo als toreador in de medley van 'Carmen' die wij in diezelfde productie opvoerde. Een spannend moment. 

Maar door de leuke groep en positieve aanmoedigingen ben ik er helemaal voor gegaan en heb er vol van genoten. Ik ben van plan om nog vele producties mee te mogen maken.

Martijn. Tenor.

Tekst staat nog in het Theater.


  Mark M.
  Bas.


Ik ben Mark en ik ben sinds 2012 lid van Papillon.


Ik zing meestal bij de bassen, en af en toe bij de tenoren. Ik heb aan elke show en elk optreden wel goede herinneringen, maar als ik moet kiezen dan is mijn favoriet nog steeds Papillon Zin(g)kt uit 2014, omdat dat dat mijn eerste theatershow was, met meteen een leuke toneelrol.
Maar de diner show het jaar erna was ook erg bijzonder, dicht bij het publiek, met een hoofdrol en veel solo's.


Ik hoop nog veel mooie shows te kunnen meezingen en dansen en mooie rollen te kunnen spelen.
Tot ziens in het theater!


Mark de V.
Bas.


Eigenlijk ben ik nog maar kort lid van deze musicalgroep  In 2019 las ik volgens mij op korenplein een stukje waarbij er werd gevraagd auditie te doen voor de Musical "Liefs uit Londen". Ik was direct geïnteresseerd, ik ben geen superfan van Blof, maar Zeeuwse band en jaarlijks naar CAS maakte me wel enthousiast. 

Ik mocht meedoen en vond het onmiddellijk een leuke groep mensen uit heel de provincie welke echt gedreven met muziek dans en toneel bezig is. Voorheen was ik lid van een popkoor en miste daar het aspect dans en toneel. Dat heb ik nu wel gevonden.


De Musical “Liefs uit Londen” is voor mij mijn eerste ervaring op het toneel met de Musicalgroep en een schot in de roos, het is allemaal heel intensief maar geeft zoveel voldoening wanneer je mag uitvoeren waar we ruim een jaar voor hebben geoefend; Op naar de volgende!!

 

Peter. Bas.

 


Heyy, wat leuk dat je terecht bent gekomen op de leukste pagina van onze website ;)

 


Mijn naam is Peter en ben bij de musicalgroep gekomen via de audities voor de productie Liefs uit Londen. Ik zat al langer bij een koor dus enige zangervaring had ik al.

 

 


De dans en toneel repetities waren voor mij nieuw, maar vond ik ontzettend leuk! Al deze lessen in combinatie met de leukste groep mensen, maakt dat ik nog steeds erg gelukkig en trots ben om deel uit te maken van deze supertoffe musicalvereniging!

 

 
 
 
E-mailen
Instagram