De Sopranen.

 

Amber.


Sinds maart 2019 ben ik lid van deze super leuke musicalgroep. Ik volgde ze al wat langer nadat ze een heel gaaf nummer van de band Queen te gehore hadden gebracht, maar toen ik de audities zag voor de musical Liefs uit Londen heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en ben ik ervoor gegaan.


Dit heeft voor mij goed uitgepakt want ik werd deel van een musicalfamilie. Ik ben zelfs aangesloten bij het bestuur en ik kreeg de eer om de hoofdrol te spelen (na auditie natuurlijk!).


Dit is dan ook momenteel mijn enige show die ik tot nu toe heb meegedraaid maar ik kijk uit naar al onze toekomstige momenten!


Ik kan niet wachten om weer te stralen en shinen in onze volgende optredens!

Natasja.


Mijn naam is Natasja. Al een aantal jaar draai ik  mee in deze gezellige groep. Dat ik iets met zingen wilde wist ik al lang, maar wat geen idee?

 Totdat ik in 2012 van Papillon hoorde. Na het bijwonen van een repetitie was ik verkocht. Direct had ik het gevoel dat ik hier thuis kwam. Het is zo fijn om te zingen, dansen en toneel te spelen samen met mensen die dezelfde passie hebben.

Van elke show waarin ik heb mogen spelen heb ik ontzettend genoten. Het gevoel wat je hebt vlak voor het doek open gaat is zo bijzonder, en de blijdschap wanneer de laatste noot gezongen is en je een staande ovatie krijgt geweldig! 

Er is echter 1 show voor mij heel bijzonder  : de dinershow Flessenpost! In deze show mocht ik een van de hoofdrollen vertolken en in de laatste scène in mijn eigen trouwjurk opkomen.  Ik zeg nog regelmatig: " de meeste mensen hebben hun trouwjurk 1 keer aangehad, maar ik ben er zelfs 6 keer in getrouwd.

In de toekomst hoop ik nog vaak op het podium te mogen staan, want THERE'S NO BUSINESS LIKE SHOW BUSINESS AND THAT'S WHAT I LIVE FOR!!!

Ilse.


Hoi allemaal, Ik zal me even voorstellen: Mijn naam is Ilse.


Sinds 2011 ben ik lid van Musicalgroep Papillon en al vrij snel daarna ben ik zitting gaan nemen in het bestuur. Dit doe ik nog steeds met veel liefde en heb mijn takenpakket uitgebreid met die van productieleider en "choreograaf".

 Hoewel ik geen dansdocent ben is dit wel iets wat  ik ontzettend leuk vind en me steeds beter af gaat. (Al zeg ik het zelf).


Inmiddels heb ik  al heel wat producties mee mogen draaien maar Papillon Zing(k)t en Liefs uit Londen zijn wel mijn topfavorieten. Allebei zo anders, maar allebei op hun eigen manier voor mij heel bijzonder. Ik kijk uit naar al het moois dat er nog gaat komen!


 
 
 
E-mailen
Instagram