Het Artistiek Team.

Onze Dirigent.

Christian Blaha.

Mijn eerste kennismaking met Papillon – destijds officieel zelfs nog Musical en Operettevereniging Papillon – gaat zeker een kwart eeuw terug in de tijd.
Rond 1997, toen ik braaf student was aan het Brabants Conservatorium voor de hoofdvakken piano, directie en compositie, vroeg toenmalig dirigent Léon Bours mij om in verschillende hoedanigheden samen te werken met Papillon.


In deze lang vervlogen periode heb ik bij Papillon onder anderen concerten en repetities als pianist begeleid, de baritonsolo’s uit ‘Die Fledermaus’ gezongen, en opgetreden als vervangend dirigent met het koor op de allereerste editie van Middelburg Volkoren – waar de intimiteit van de kleinschaligheid nog werd gevierd met 4 koren op 2 prachtige locaties😉.

Vanuit deze historische band vind ik het daarom des te leuker dat Papillon mij onlangs vroeg om hun nieuwe muzikaal leider te worden en kijk derhalve ook erg uit naar een vruchtbare en aangename artistieke samenwerking, te beginnen met The Wiz!

Onze Regisseur.

Herbert Mouwen.

Mijn belangstelling voor theater en met name toneel en spel is ontstaan in het onderwijs. Al vlug kreeg ik naast het spelen interesse in regisseren. In de 35 jaar dat ik regisseer, heb ik mij eerst
toegelegd op het scholieren- en studententoneel. 

Later ben ik actief geworden bij
amateurtheaterverenigingen. Tijdens mijn studie Nederlands heb ik mij vooral beziggehouden met
toneelteksten. Als docent aan de pabo gaf ik naast Nederlands het (prachtige!) vak dramatische vorming. 

Ook ben ik al 25 jaar theater recensent bij dagblad BN/De Stem. Ik heb de nodige cursussen gevolgd op het gebied van theater. Mijn kennismaking met musicalgroep Papillon als regisseur van
Liefs uit Londen is mij prima bevallen. Deel uitmaken van het artistiek team voor de musical The Wiz zie
ik als een grote uitdaging. We gaan er iets moois van maken!

Onze Choreograaf.

Ilse Strobos.

Vanuit een passie voor zang en dans ben ik ooit bij Musicalgroep Papillon terecht gekomen. Al snel werd ik de rechterhand van onze toenmalige choreograaf. 

Voor de kleinere optredens als Middelburg Volkoren en gast/verzorgingstehuizen maakte ik de choreografieën en langzaam groeide dat uit naar meer. 

Voor de aankomende productie mag ik het voor het eerst helemaal zelf gaan doen. Ik zie hier een hele mooie uitdaging en ik ben er van overtuigd dat ik samen met de leden een fantastische productie kan gaan neerzetten.

 


Het artistiek team werkt nauw samen met ons Productieteam bestaande uit de leden: 

 

Nadine, Vincent, Peter en Ilse.

In het productieteam wordt er vergaderd over wat de volgende show gaat worden, welke attributen en decorstukken er nodig gaan zijn en welke kleding er moet worden gedragen tijdens het stuk en bijvoorbeeld bij VÓLkoren.

 

 


 
 
 
E-mailen
Instagram