De Alten.

Syvia.

Tekst ligt nog bij de drukker. 

 

Madelief.

Tekst wordt nog ontwikkeld.

Manette.


De wondere wereld van Papillon.
Mijn naam is Manette en al 19 jaar zing, dans en speel ik toneel bij deze gezellige groep. Ondertussen heb ik dan ook al met 10 producties meegedaan.


“It's all musical” in 2004, was de eerste musical waar ik aan mee deed. Deze werd maar één keer gespeeld in de schouwburg. Van latere producties werden meerdere voorstellingen gegeven, waarvan de meeste in “Het Spiegeltheater”.


De productie van de dinnershow “Flessenpost”in strandpaviljoen Brooklyn Beach in Domburg was voor mij wel de meest bijzondere voorstelling.Nadine.


Hi, ik ben Nadine.
Begin 2019 zag ik een oproep op facebook voorbijkomen voor audities bij de musicalgroep in Middelburg. ‘Zo dichtbij?’ En ‘Oh, audities.. dat lukt me toch nooit.’ Een greep uit de gedachtes die direct in mij opkwamen. 

Zonder actie te ondernemen scrolde ik weer verder, maar mijn interesse was gewekt. Dagen lang bleef het in mijn hoofd rondspoken tot ik uiteindelijk besloot het toch maar gewoon te proberen. Best choice ever made!


‘Liefs uit Londen’ was de eerste productie en tevens de enige waar ik tot nu toe aan mee deed. Een hele bijzondere eerste show, ik voelde me als een vogel zo vrij op het podium! Dit is waar ik hoor, dit is wat ik het liefste doe.


Samen met mijn musicalfamilie een prachtige productie neerzetten, dat is waar wij iedere week hard maar met heel veel plezier voor repeteren! Ik zou het voor geen goud willen missen.

Esther.


Tekst ligt nog op het strand.

Kitty.


“Kom je een keer kijken naar een optreden van Papillon?” vroegen ze me. Dat wilde ik wel en ondertussen ben ik nu zes jaar lid. Ik vind het heerlijk; toneelspelen, dansen en zingen met een gezellige groep mensen.

Ik geniet er intens van: even in een ander kruipen, weg van de realiteit. Een monoloog houden in mijn uppie op het podium, dansen in een duivelspak of als barvrouw over het podium rennen. Van de eerste zin leren zingen naar de puntjes op de i zetten tijdens een generale repetitie tot aan de zenuwen voor de shows. Ja, die zijn er nog steeds..

Welke show op mij het meeste indruk heeft gemaakt is Liefs uit Londen. Heel eerlijk…niet om de musical zelf…maar omdat die mij in het echte leven liefde heeft gebracht!
Maar de eerste show waarin ik mee heb mogen doen heeft mij op een heel ander vlak indruk gemaakt. Het feit dat ik niet gillend van de zenuwen achter de coulissen weg ben gerend. Ik... op een podium..! Ik hoop er nog vaak te mogen staan!!


 
 
 
E-mailen
Instagram