NIEUWS

Start van het nieuwe JAAR!
Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover, de audities voor the WIZ! En wat hebben we allemaal ons best gedaan en genoten van de dag!

Onze dag begon met een warmdraaioefening van onze regisseur Herbert. Hierbij lopen we rond en noemt hij een manier die hij graag wil zien qua beweging. Hij had de oefening ditmaal laten aansluiten bij alle personages die voorkomen in de musical. Zo konden wij oefenen en laten zien wat onze gedachtes waren bij de personages, en kon hij tegelijk peilen wat hij kan gaan verwachten. Na deze oefening begonnen we aan de ingestudeerde scene, die telkens werd gespeeld door 3 auditanten. Hierdoor kreeg hij een goed beeld van de verschillende mogelijkheden en bedachte karakters en kon hij aan de slag met zijn visie voor musical. 

Na een korte pauze was het de beurt aan onze dirigent om met ons de zangaudities door te lopen. We begonnen met een rustige inzingoefening zodat bij iedereen de stem lekker warm was, en daarna hebben we het auditie nummer "Ga Nou Maar Gewoon" een paar keer gezamenlijk doorgezongen. Hierna was het echt tijd om onze gouden keeltjes te laten klinken. Voornamelijk de mensen die gekozen hadden voor een zangsolo moesten zich van hun beste kant laten zien! Christian was blij verrast met ons enthousiasme en kon zich aansluiten bij Herbert om te gaan overleggen wie welke rol zou gaan vertegenwoordigen.

Na de lunch trokken zij zich ook terug om de beste invulling in elkaar te zetten, en wij gingen verder met onze dansauditie. Ilse heeft ons in mum van tijd een dans aangeleerd op het nummer "Nieuwe Dag". Deze hebben wij later ook in groepjes opgevoerd om hier mee de doorslag te geven aan het artistiek team wie waar nou het beste zou passen.

En toen was het dan eindelijk tijd: de rolverdeling! Herbert en Christian hadden aangegeven dat ze een goed beeld hadden van ons kunnen en gaven aan dat ze alle rollen al verdeeld hadden! Naast dat iedereen ontzettend gespannen was voor de uitslag, hebben we eerst de nieuwe auditanten mogen verblijden met het nieuws dat ze zich allemaal lid mochten noemen van Papillon! 

Zijn jullie nu ook zo benieuwd naar de rolverdeling?!

Wij hebben in ieder geval allemaal ONTZETTEND veel zin in de komende maanden, en we hopen jullie allemaal te zien in de zaal bij de opvoering van onze komende musical!

 Nieuwe repetitie locatie!

Nog meer goed nieuws voor in het nieuwe jaar! We starten vanaf 5 september met repeteren in een nieuwe ruimte, namelijk: de sportzaal aan de Westmede 75 in Middelburg. 

Deze sportzaal bevind zich naast de Fransiscus Basisschool, makkelijk te bereiken en met genoeg parkeergelegenheid.

Een grote ruime zaal waar we goed in kunnen dansen, ruimte hebben om toneel te spelen, een mooie akoestiek ervaren en extra ruimte hebben voor als de solisten en hoofdrolspelers apart hun stukken moeten gaan oefenen!

Kortom: een goede start van ons nieuwe jaar en een goed vooruitzicht voor onze toekomstige productie!

We zijn ontzettend blij weer terug te zijn in Middelburg!


VAKANTIE VOORBIJ!
We zijn weer van start! De vakantie is afgelopen, de scholen zijn weer gestart. Maar het allerbelangrijkste: Papillon start aan hun nieuwe seizoen!


Even weer gezellig met elkaar bijgepraat en vakantieverhalen uitgewisseld, maar vanaf 12 september gaan we keihard aan de slag met onze nieuwe productie!

Denk jij nou bij jezelf, dit is een gemiste kans?!
Trek dan gewoon de stoute schoenen aan en bericht ons! Wie weet wat het voor leuks teweeg brengt!

Contact


Middelburg VÓLkoren.
Op zaterdag 4 juni hebben we eindelijk weer mogen genieten van een Middelburg VÓLkoren. Wij hebben het enorm naar ons zin gehad, en hebben vele leuke reacties mogen ontvangen van het aanwezige publiek. 

Volgend jaar hopen we weer te kunnen stralen op de podia van VÓLkoren, en dan met nummers van onze naderende nieuwe productie The WIZ!
Tot zings!
 
 
 
E-mailen
Instagram